Over mij

HomepageJasper Kamphuis, een bezield edelsmid, yogi, kunstenaar en coach in hart & ziel.

De Smid:

Gebruikmakend van symbolen en luisterend naar zijn innerlijke stem ontwerpt hij samen met jou sieraden, energetische krachtvoorwerpen of objecten, waardoor een diepe verbondenheid ontstaat.

Je wordt één met het product doordat er met hart en ziel aan gewerkt wordt.

Door combinatie van symboliek, intentie en metalen ontstaan producten die de ziel naar een hoger bewustzijn heffen. Traditionele en moderne technieken maken het mogelijk dit alles te vervaardigen.

De Yogi:

Door het smeden is hij dieper in zichzelf gekeerd en daardoor in contact gekomen met zijn hogere zelf. Dit pad van zelfbezinning leerde hem dat het voeden van de geest alleen niet voldoende is, ook het lichaam moet in balans zijn voor het behalen van goede resultaten.

De kracht en rust van yoga dragen hier zeker aan bij. Jasper geeft zelf geen lessen meer in de fysieke vorm van yoga maar deelt graag zijn passie voor yoga.


De kunstenaar:

Door observatie van het innerlijke en het uiterlijke creëren wij ons als mens een beeld van de wereld. Door gedachtenpatronen worden deze beelden werkelijkheid. Het creëren van kunst zorgt ervoor dat de ziel zich kan uiten zonder vast te komen zitten in patronen zodat er weer nieuwe ideeën binnenstromen. Naast het ontwerpen en maken van metaalkunst is hij ook bezig op andere manieren het bewustzijn te laten groeien o.a. door te dichten. Hierbij uit hij zijn diepste gevoelens en deelt deze in de hoop anderen te inspireren op het pad van zelfontwikkeling.

De coach in hart en ziel:

Na een depressieve periode van 10 jaar heeft hij besloten het roer om te gooien ongeacht de gevolgen. “Op het moment dat we ons hart openen voor het leven krijgen we exact wat we nodig hebben op ons pad”. Dit is een van de grootste en zwaarste lessen voor hem geweest. Deze levenslessen deelt hij graag met diegenen die het gevoel hebben vast te zitten in hun leven.

Door zich te verdiepen in yoga, het Sjamanisme en andere vormen van zelfontwikkeling is hij in staat jou te ondersteunen op jouw pad door gebruik van een combinatie van energetische healing, helderwetendheid en inwijdingen in de Munay-ki. Zodat je door diep contact met je hogere zelf stappen durft te nemen waardoor je weer met licht in de ogen naar je donkere kant kunt kijken.