We leven op dit moment in een unieke tijd, kosmisch gezien. Een tijd waarbij we individueel en collectief door diepe veranderingen gaan. Deze veranderingen gaan ook gepaard met  groeipijnen en uitdagingen. Dit betekent niet dat het altijd fijn en mooi is of dat het heel zwaar en donker moet zijn. Want een bekende uitspraak in de yoga is: Waar weerstand is, is groei.

Ik kom zelf uit een beschutte opvoeding, gelovend dat de wereld die geschetst werd de werkelijkheid was. Tot ik langzaam wegzakte in een diepe depressie, verslaving en allemaal manieren om mijzelf maar niet te hoeven voelen. Omdat de wereld in mijn beleving heel anders was. Waardoor ik mij afgesneden voelde en mijn eigen intuïtie niet durfde te vertrouwen.

Ik heb hierbij veel lessen geleerd, ben gevallen en opgestaan wel tienduizend keer. Hierdoor merkte ik dat ik een stuk krachtiger was dan ik dacht. En dat als ik durf te voelen, Ik veel van deze blokkades kan transformeren. Dat onder die blokkades van emoties een prachtige mooie wereld klaarstaat. Die ondanks de uitdagingen van het leven een stabiele gegronde basis vormen.

Hierbij wil ik jou begeleiden, zodat je een pad gaat lopen vol liefde. Dit is de basis van mijn coaching waarbij ik gebruik maak van Sjamanisme, yoga en mijn intuïtieve gave en mijn eigen ervaringen. Ik ben als een spiegel voor jou en ga jou de handvaten aanreiken die je de kracht geven om je open te stellen naar je hart in plaats van het hoofd. Een pad lopen van liefde betekent niet dat het altijd fijn zal zijn, je zult ook de minder leuke gevoelens toe mogen laten. Maar dat is OK, ik sta klaar voor jou als luisterend oor en spiegel. Door middel van Energetische behandelingen kan ik die poorten/blokkades openzetten. En via het pad van Munay-ki (sjamanistische inwijdingen) activeren we transformerende processen.

Wat ik in de afgelopen jaren heb ondervonden bij coaches en healers is dat mijn pijn wel werd verzacht, maar ik miste een stuk om in mijn eigen kracht te staan. De wortel van mijn probleem werd niet gepakt. Uiteindelijk heb ik door de halve wereld rond te reizen prachtige spiegels ontmoet. Ben jij geïnteresseerd in een coaching traject, een energetische behandeling of gewoon een luisterend oor. Neem vrijblijvend contact op.

Tarieven
Sessie 60 minuten€ 50,00
Sessie 90 minuten€ 75,00
Yogales € 50,00 (vanaf)
Energetische Huisreiniging€ 125,00 (excl. reiskosten)

.