Of hij me in mocht wijden in de Munay Ki? Vroeg Jasper mij in 2019. Ik had in eerste instantie geen idee waar ik aan begon, maar stemde vol vertrouwen in. Een weg van het hoofd naar het hart, waarbij Jasper iedere keer weer naar me luisterde en me keiharde maar goudeerlijke spiegels voorhield.

Op elke inwijding volgde een magisch proces; oude trauma’s kwamen als vanzelf omhoog om geheeld te worden en ik werd steeds helderder.

Jasper leerde me bovenal dat ik op mezelf mag vertrouwen, dat dingen simpel kunnen zijn en dat er schoonheid zit in eenvoud.

Een zuivere ziel met een hart van goud, ongelooflijk veel wijsheid en helderheid die het pad – in dit leven, maar ook zeker in levens hiervoor – voorgelopen heeft.

– Aniek 33 jaar, inwijding 1 t/m 9, 2 februari 2022

Ik ken Jasper al enkele jaren en heb bij hem de Munay Ki inwijdingen gevolgd plus individuele energetische behandelingen gehad. Bij Jasper weet je dat je altijd een direct en eerlijk antwoord krijgt. Dat kan soms confronterend zijn maar tegelijkertijd is dat vaak precies wat er nodig is. De Munay Ki inwijdingen geeft hij met veel respect door aan een ieder die zich geroepen voelt dit pad te bewandelen. Daarnaast heeft Jasper meerdere malen entiteiten bij me verwijderd die ik had opgepikt en niet eens bewust van was. Hij is heel fijngevoelig mbt het aanvoelen en correct verwijderen van entiteiten. Ik voelde meteen het verschil nadat hij zijn werk had gedaan. Hij liet me geloven in mijn eigen kracht en moedigde mij aan om mijn unieke pad te volgen. Voor een ieder die een steunende en aanmoedigende energie om zich heen kan gebruiken, raad ik aan om eens met Jasper te gaan praten.

– Sammy 33 jaar, Inwijding 1 t/m 9, 11 maart 2022

Inmiddels ben ik alweer 4 inwijdingen verder. Het fijne bij Jasper is dat ik me altijd op m’n gemak voel. Hij vertelt van te voren wat we gaan doen en tijdens de sessie hoef ik nergens meer over na te denken. Alles gaat vanzelf. Ik ben nu in deze korte tijd al zoveel gegroeid, en daar ben ik hem héél dankbaar voor. Altijd oprecht en recht door zee, daar hou ik van

Jonique 29 jaar, inwijding 1 t/m 4, 12 april 2022