Mijn naam is Jasper Kamphuis. Mijn passies zijn coachen, edelsmeden en yogales geven. Ik ben sinds een aantal jaar werkzaam als Sjamaan en heb diverse mensen mogen inwijden en begeleiden op hun pad.

Ik ben opgegroeid in een beschutte omgeving waarbij de katholieke kerk een rode draad was. Als kind kon ik dingen waarnemen die mensen om mij heen niet zagen, maar voelde mij hierin niet serieus genomen. Rond mijn pubertijd begonnen er dingen in mij te veranderen, ik begon anders te kijken naar de wereld die mijn voorgespiegeld was door mijn opvoeding en vooral door school. Dit was van de ene kant een mooie bevrijdende ervaring maar helaas kwam ik ook in een diep dal terecht wat mij jarenlang in een depressie heeft gehouden. Ik leefde een leven vol woede en weerstand naar de wereld. Voelde me afgestoten en onbegrepen en vluchtte daardoor in diverse vormen van verslaving.

Zo’n acht jaar geleden besloot ik dat het tijd was voor verandering. Ik was niet gelukkig, ik onderdrukte mijn eigen gevoelens, en zag ook hoe mensen om mij heen hetzelfde deden. Dit besluit was de start van het mooiste maar ook heftigste pad van mijn leven. Ik begon me open te stellen voor diepere paden. Er kwam een Munay-Ki inwijder op mijn pad die me liet zien, voelen en ervaren dat ik zoveel meer was dan dit lichaam. Ik ben afgereisd naar een boeddhistisch klooster en ik ben yoga opleidingen gaan volgen. Helaas kreeg ik vanuit het leven de nodige lessen op mijn bordje. Klap na klap werd ik opgeschud tot ik niets anders meer kon doen dan breken.

Vijf jaar geleden bereikte ik mijn rock bottom. Ik moest bekennen dat ik ik geen controle meer had over mijn onderdrukkende patronen ofwel verslavingen. Daarnaast kwam ik werkeloos thuis te zitten nadat mijn lichaam door overbelasting van diverse banen het niet meer aankon. Daaropvolgend heb ik mij laten opnemen in een kliniek in Afrika die spiritualiteit toepaste. Ik wilde de wortels van mijn problemen opsporen en transformeren, en niet langer onkruid wieden. Ik ging door alle emoties heen, woede, frustratie, verdriet, alles liet ik toe. Met de nodige hulp, liefde en spiegels op mijn pad kon ik mijn pijnen een plek geven.

Na deze ervaring ben ik heel gevoelig geworden voor energie├źn zoals stress, prikkels, gevoelens van anderen en alles wat er op energetisch niveau te verwerken is. Door de pijn in mijn lichaam heb ik mijn passies als edelsmid en yogadocent toen moeten opgeven. Ook dit was een zwaar proces om doorheen te gaan. Langzaam accepteerde ik dat ik alles mocht loslaten. Nergens meer gehecht aan zijn, zodat ik vrij werd in mijn hart. Hierin ontdekte ik mijn doel, mijn missie die ik als ziel heb gekozen. Inmiddels kan ik mijn passies af en toe weer beoefenen maar mijn lichaam zal hierin een beperkende factor blijven.

Tijdens mijn gehele proces heb ik zoveel ervaringen opgedaan, die wil ik delen met andere die dit pad van zelfbevrijding lopen. Ik wil jou ook op jouw pad begeleiden, van een goed gesprek tot energetische werk. Ik sta klaar voor jou. Zodat we hierdoor de kracht van liefde door kunnen geven aan iedereen op ons pad.