Bij Flower of Soul is er veel mogelijk in de ambacht van het edelsmeden. Hier vind je een overzicht van de mogelijkheden.

Reparatie

Of het nu gaat om het repareren van je kapotte ketting of het vermaken van je ringmaat, voor alles is een oplossing te vinden. Flower of Soul zorgt altijd voor de hoogste kwaliteit van reparaties en service. Hierdoor kan jij nog langer van je favoriete sieraad genieten.

Heb jij interesse in de reparatieservice van Flower of Soul, neem dan contact op voor een vrijblijvende prijsopgave. Deze kan je aanvragen door een e-mail te sturen naar info@flowerofsoul.nl met in de bijlage een foto van het te repareren product. Natuurlijk kan je ook altijd telefonisch contact opnemen, mocht je zo snel mogelijk informatie willen over deze service.

Nieuw ontwerp

Intensieve samenwerking tijdens het ontwerpproces vergroot de verbinding met het product. Al pratend, luisterend en gebruikmakend van symboliek wordt jouw unieke verhaal vertaald naar het sieraad. De keuze van metaal, edelstenen en krachtige intentie maken de verbinding compleet. Het nieuwe sieraad heeft een hoge trilling, ofwel een zuivere energie, die de drager naar een hogere vorm van bewustzijn tilt. Gezien het feit dat iedereen een uniek proces doorloopt, heeft elk sieraad op iedereen een unieke uitwerking.

Erfenis sieraad

Het verlies van een dierbare is altijd een proces waarbij veel emoties loskomen. Flower of Soul kan jou in het verwerkingsproces steunen door een uniek sieraad te maken die de verbinding tussen jou en de overledene symboliseert. Het is hierbij mogelijk gebruik te maken van oude sieraden, edelmetaal of edelsteen uit erfenissen. Dan wel om aan te passen, dan wel om om te smelten. Eventueel voegen we andere materialen toe, zoals de as of haren van de overledene.

Trouwen

Verliefd, verloofd en getrouwd! Iedereen uit zijn liefde naar elkaar op een andere manier. Liefde is een energie die zich uit in oneindige vormen. Hierbij past ook geen standaard verlovings- , trouw- of vriendschapsring. De ring staat symbool voor een oneindige verbinding: een verbinding met je partner, je geliefde of dierbare. Flower of Soul ontwerpt samen met jou het unieke product om deze liefde te uiten.

Heb jij plannen om jouw geliefde te laten zien wat jij voor diegene voelt? Wil je dit doen door een tijdloos en origineel product? Of heb je liever de klassieke versie van een ring? Alles is mogelijk. Voor een vrijblijvende prijsopgave neem contact op met info@flowerofsoul.nl

Tweede leven

“Sieraden zijn niet voor even maar voor een leven”. Met deze gedachte worden de sieraden van Flower of Soul vervaardigd. Heb jij een sieraad in de kast liggen dat niet meer bij je past? Te klein, te groot of vervaardigd met edelstenen die niet meer bij je passen? Geen probleem! Door een sieraad soms met een kleine aanpassing te vernieuwen heb je meteen een nieuw product. Hierbij recyclen we zo veel mogelijk het oude materiaal. De mens is in een constante transformatie en sieraden mogen met dit proces mee gaan.

Wil je weten hoe Flower of Soul jouw sieraad weer uit zijn as laat herrijzen? Stuur dan een foto van het product met je idee naar info@flowerofsoul.nl voor een vrijblijvende prijsopgave.

Restauratie

In een tijd waarbij de consumptie maatschappij op zijn toppen draait, wordt het steeds belangrijker de oude ambachten en eeuwen oude kunst in stand te houden en te beschermen. Flower of Soul deelt een grote passie voor deze oude ambachten en draagt bij in het behoud en reparatie van deze antieke erfstukken. Flower of Soul is al jaren ervaren in het restaureren van antieke monstransen, kelken en andere kerkelijke erfstukken. De technieken die hiervoor worden gebruikt zijn bij drie meestergoudsmeden geleerd waardoor Flower of Soul met hart en kennis de antieke producten kan restaureren. Oude en moderne technieken worden hierbij gecombineerd toegepast en zorgen voor een perfect authentiek eindresultaat.